CATEGORIE

Inloggen

Met Allinpartikels verkopen we sinds 2011 (als één van de eersten) een uitgebreid assortiment aan partikels voor karpervissen. Eveneens kunt u bij ons boilies kopen en partikels kopen voor uw karperaas.

Compleet assortiment karperaas
Ons assortiment is compleet. Misschien biedt Allinpartikels wel de meeste variatie aan karperaas en het grootste aantal combimixen voor de karpervissers en witvissers. We verkopen werkelijk alle soorten partikels die u maar bedenken kunt, in verschillende kleuren, geuren en maten. En bij ons treft u zeker 10 producten die u nergens anders vindt. Dit alles voor een eerlijke en aantrekkelijke prijs!

Partikels kopen via webshop en winkel
Onze producten kunt u bestellen via de webshop en in onze winkel in Zwijndrecht. Daarnaast vindt u Allinpartikels ook in de schappen van zo’n 20 hengelsportwinkels in Nederland en België. Eveneens staan we veelvuldig op beurzen.

Boilies en partikels afkomstig uit natuur
Omdat karpers na de vangst weer gezond en veilig in het wild verder moeten kunnen zwemmen, leveren wij zowel een zeer goede kwaliteit karpervoer als verantwoord aasvoer. Onze slogan is niet voor niets: ‘Natuurlijk kwaliteit!’ Al onze partikels en boilies komen uit de natuur, van het boerenland en zijn vervaardigd van onder meer maïs, tarwe en gerst.

Koken alle kant-en-klare partikels zelf
Daarnaast koken wij al onze kant-en-klare producten zelf (in pannen van 100 kilo), zodat onze afnemers (en wij zelf natuurlijk) zeker weten dat het verantwoord voedsel is. We leveren de kant-en-klare producten zowel vers als houdbaar.

200 kilo of meer bestellen?
Wilt u graag een grote order plaatsen voor kant-en-klare partikels van bijvoorbeeld 100, 200 of meer kilo? Ook dat is mogelijk. Neem daarvoor contact met ons op (, +31 (0)6 23437536). Des te meer u bestelt, des te lager de kiloprijs…

Gratis stickers
Maar of het nu een kleine of grote bestelling betreft, elke afnemer trakteren we op gratis Allinpartikels-stickers!

Contact
Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op (, +31 (0)6 23437536).