Welkom bij All-In Partikels

Met Allinpartikels verkopen we sinds 2011 een uitgebreid assortiment aan partikels voor karpervissen. Eveneens kunt u bij ons boilies kopen voor uw karpervoer.

 

Boilies en partikels afkomstig uit natuur

Omdat karpers na de vangst weer gezond en veilig verder moeten kunnen zwemmen, leveren wij zowel een zeer goede kwaliteit karperaas als verantwoord aasvoer. Onze slogan is niet voor niets: ‘Natuurlijk kwaliteit!’ Al onze partikels en boilies komen dan ook uit de natuur, van het boerenland en zijn vervaardigd van onder meer maïs, tarwe en gerst. Daarnaast koken wij onze kant-en-klare producten zelf, zodat onze afnemers zeker weten dat het verantwoord voedsel is.

Compleet assortiment karpervoer

Ons assortiment is compleet. Misschien biedt Allinpartikels wel de meeste variatie aan karperaas en het grootste aantal combimixen voor de karpervissers en witvissers. We verkopen werkelijk alle soorten partikels die u maar bedenken kunt, in verschillende kleuren, geuren en maten. En bij ons treft u zeker 10 producten die u nergens anders vindt. Dit alles voor een eerlijke een aantrekkelijke prijs!

Partikels kopen via webshop en winkel

Onze producten kunt u bestellen via onze webshop. Daarnaast vindt u Allinpartikels ook in de schappen van zo’n 20 hengelsportwinkels in Nederland en België. Eveneens staat we veelvuldig op beurzen. Wanneer u ons complete assortiment in het echt wilt zien, bent u van harte welkom op onze verkooplocatie in Zwijndrecht. In onze winkel treft u een huiselijke sfeer en aan onze bar vertellen we u onder het genot van een drankje graag meer over onze producten. Vaak treft u er andere vissers en kunt u onderling ideeën uitwisselen.

Visreizen naar Frankrijk

Naast visvoer biedt Allinpartikels ook visreizen van 1 week naar karper-betaalwateren in Frankrijk aan. Frankrijk is hét visland en betaalwateren zijn hier erg populair. De reizen organiseren we voor groepen van 50 liefhebbers.

Veel kennis van karpervissen en aasvoer

De oprichter, die overigens nog steeds de drijvende kracht achter Allinpartikels is, vist al vanaf zijn zesde en maakte van zijn hobby z’n werk. Dankzij al deze viservaringen beschikt hij over veel kennis van aasvoer, ook heeft hij op veel openbare en betaalwateren gevist zoals Nederland, België, Frankrijk, Italië, Hongarije, Marokko, Kroatië en Duitsland. Hij deelt deze kennis graag. Hij startte met Allinpartikels, omdat hij deze kennisdeling en dit complete assortiment zelf altijd miste als fanatieke karpervisser.